Coop Matkasse

Coop Matkasse

Coops Matkasse hämtar du upp i din närmaste Coop butik. Matkassen är färdigpackad och välplanerad med fräscha råvaror och lättlagade recept för att du ska slippa planera veckans matlagning. Du väljer själv hur många personer matkassen ska anpassas för. Middagrna är varierade och enkla att tillaga.

Du kan läsa mer om Coops matkasse här.

Mer info om kassen

Coop Matkasse grundades 2011 Leveransdagar:Lördagar samt Måndagar beroende av val avhämtningsbutik
Leverenstrider:Vanligast tiden är 14-22 men detta är anpassat efter butikens öppettider


Info om tillagning

Erbjuds bilder på maträtterna?:Ja

Framgår svårighetsgrad eller tillagningstid i förväg: Ja

Används färdighackade grönsaker: Nej


Info om tjansten

Kortbetalning: Ja

Faktura: Ja

Leveransmöjlighet varje vecka: Ja

Leveransmöjlighet varannan veck:

Läsarbetyg

Kostnad per vecka

kronor

Antal portioner

portioner

Kostnad per portion

kronor

Leveransdag

Lördagar samt Måndagar beroende av val avhämtningsbutik

Kvällsleverans

Ja

Dagsleverans

Ja

Hemsida

www.coop.se/Butiker-varor--erbjudanden/Coop-matkasse/

Hitta en annan matkasse

Recensera matkassen

Din e-postadress kommer ej publiceras. Obligatoriska falt*

*

Ditt totalbetyg på matkassen
Smak
Service
Barnvänlighet
Storlek portioner


 • Jag är jättenöjd efter att ha provat Coops matkasse en vecka. Den innehöll fräscha råvaror och recpeten var enkla med tydliga intsruktioner. jag kommer absolut att köpa den igen.

  Det jag saknar en aning är mer grönsaker till måltiderna. Där tycker jag det kan bli en förbättring. Nackdelen var också att min matkasse kunde hämtas först på tisdagen.

 • Ditt totalbetyg på matkassen
  Smak
  Service
  Barnvänlighet
  Storlek portioner

  Toppennöjd med Coop Matkasse! Vi har den stora Ekologiska för 6 personer. Det är väl tilltaget och kul att prova nya rätter. Jag tröttnade på att laga mat under sommarlovet, så i början av augusti började vi prenumerera varje vecka. Det är mycket enkelt och smidigt!

  Jag vill inte ha leverans hem eftersom jag inte orkar passa att vara hemma och ta emot den, så att hämta i butik passar mig bra! Vi ska ändå till Coop och handla.

  Jag hämtar måndagar och vill man avbeställa en veckan går det bra att göra det till sen söndagkväll. Jag får recepten via mail på fredagen och ett påminnelse sms måndag morgon. Betalningen dras från mitt konto efter att jag hämtat ut den.

  Vi är en stor familj på 8 personer, men jag tycker oftast att maten räcker. Är det köttfärs, fisk eller kyckling är det lätt att köpa till lite för att dryga ut eftersom kassen är för 6 personer. Mycket nöjd!!!!!

 • Jamforelser

  Senaste kronikan

  Valfriheten är enorm i en modern butik och producenterna marknadsför hårt sina nya snabba halvfabrikat som ska underlätta vår vardag. En del håller hög kvalitet medan desto fler innehåller mest tillsatser och vatten. Läs på innehållsförteckningen och lita på ditt sunda förnuft. Det är klurigt att veta vad olika E-nummer och dess krångliga namn betyder [...]


  Nyheter

  Saras Matkasse köper Hemmamålet

  Ytterligare ett förvärv har skett i Matkassebranschen. Det är Saras Matkasse som köper Hemmamålet. Det är ytterligare ett steg mot en marknad som konsolideras till färre och större företag. Saras Matkasse startade sin verksamhet i Vänersborg 2011 och har sedan dess flyttat till Göteborg och levererar nu i hela Västra Sverige, från Strömstad i norr till Kungsbacka [...]


  Middagsfrid tar upp kampen mot onyttiga frukostflingor

  Middagsfrid som var först i Sverige med matkassekonceptet för att hjälpa familjer att laga bra middagar, tar nu steget vidare för att hjälpa familjer att också äta en bättre frukost. Just frukostflingor är en varukategori som har riktigt ohälsosamma produkter där vissa t.o.m. jämställs med godis.Detta gjorde att Kicki tog fram sin egna müsli som [...]


  Få vårt nyhetsbrev