Middagsfrid

Middagsfrid

Middagsfrid startades 2007 av 3-barnsmamman Kicki Theander som blev den första att leverera färdigplanerade matkassar med recept hem till dörren. Med hennes passion för riktigt bra mat ville hon hjälpa stressade familjer som har det svårt att få ihop vardagen med hemlagad, god och hälsosam mat men som hade en ambition att laga mat från grunden och på äkta råvaror. Middagsfrid finns idag i ca 70 postorter i Sverige samt i Danmark, Norge, Tyskland, Belgien och Schweiz.

 

Matkassarna

Middagsfrids Stora Matkasse är deras mest kompletta matkasse som gör att du kan äta gott hela veckan. Veckomenyn består av 5 recept som passar hela familjen, med förslag på hur du kan anpassa rätterna för även de minsta barnen. 5-dagarskassen innehåller alltid minst en kötträtt, en vegetarisk rätt, en fiskrätt och en fågelrätt.

Middagsfrid har dessutom den Mellanstora Matkassen med 3 middagar för 4 personer, den Lilla Matkassen med 3 middagar för 2 personer, Barnkassen och Vegokassen.

Middagsfrids kunder betygsätter maten varje vecka på hur enkelt det är att laga och hur gott det är. Betygen ligger stadigt över 4,1/5 vilket är bäst i branschen enligt både Aftonbladet och tidningen Sporthälsa!    

 

Recepten

Veckoblad med recept och nyheter, samt tips för matlagning.
Recept som tar ungefär en halvtimme att laga
Råvaror som används i recepten är klimatsmarta och utan tillsatser

 

Tilläggskassar

Hos Middagsfrid hittar du en rad tilläggskassar; Fruktkassen, Frukostkasse, Smörgåskasse och Müslikasse, läs mer om Middagsfrids olika alternativ här.

Besök middagsfrids hemsida här.

Mer info om kassen

Middagsfrid grundades 2007 Leveransdagar:söndagar och måndagar eller tisdag
Leverenstrider:17-22 eller 18-22


Info om tillagning

Erbjuds bilder på maträtterna?:Ja

Framgår svårighetsgrad eller tillagningstid i förväg: Ja

Används färdighackade grönsaker: Ja


Info om tjansten

Kortbetalning: Ja

Faktura: Ja

Leveransmöjlighet varje vecka: Ja

Leveransmöjlighet varannan veck:

Läsarbetyg

Kostnad per vecka

kronor

Antal portioner

portioner

Kostnad per portion

kronor

Leveransdag

söndagar och måndagar eller tisdag

Kvällsleverans

Ja

Dagsleverans

Ja

Hemsida

www.middagsfrid.se

Hitta en annan matkasse

Recensera matkassen

Din e-postadress kommer ej publiceras. Obligatoriska falt*

*

Ditt totalbetyg på matkassen
Smak
Service
Barnvänlighet
Storlek portioner


Jamforelser

Senaste kronikan

Valfriheten är enorm i en modern butik och producenterna marknadsför hårt sina nya snabba halvfabrikat som ska underlätta vår vardag. En del håller hög kvalitet medan desto fler innehåller mest tillsatser och vatten. Läs på innehållsförteckningen och lita på ditt sunda förnuft. Det är klurigt att veta vad olika E-nummer och dess krångliga namn betyder [...]


Nyheter

Saras Matkasse köper Hemmamålet

Ytterligare ett förvärv har skett i Matkassebranschen. Det är Saras Matkasse som köper Hemmamålet. Det är ytterligare ett steg mot en marknad som konsolideras till färre och större företag. Saras Matkasse startade sin verksamhet i Vänersborg 2011 och har sedan dess flyttat till Göteborg och levererar nu i hela Västra Sverige, från Strömstad i norr till Kungsbacka [...]


Middagsfrid tar upp kampen mot onyttiga frukostflingor

Middagsfrid som var först i Sverige med matkassekonceptet för att hjälpa familjer att laga bra middagar, tar nu steget vidare för att hjälpa familjer att också äta en bättre frukost. Just frukostflingor är en varukategori som har riktigt ohälsosamma produkter där vissa t.o.m. jämställs med godis.Detta gjorde att Kicki tog fram sin egna müsli som [...]